ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на спільну міжконфесійну молитву за місто

|

Щороку під час відзначення Дня міста у Львові організовують спільну екуменічну молитву представників духовенства різних конфесій за місто та його мешканців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

naysilnsha-molitva-na-usph_131

Цьогоріч молитва відбудеться у неділю, 8 травня, у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Початок о 14.00 год.

«У День міста традиційно духівники та миряни усіх конфесій збираються на спільну молитву, щоб просити в Бога ласк для розвитку й процвітання Львова, доброго життя усіх мешканців та єдності й миру в нашій країні. Так як цьогоріч 8 травня випадає також День пам’яті і примирення, то молитимемось за усіх полеглих воїнів і Другої світової війни, і сучасної війни, яка триває на сході України, усіх борців за нашу волю й незалежність. Запрошуємо усіх до Гарнізонного храму, який став місцем спочинку багатьох наших воїнів, щоб у духовній єдності попросити миру й злагоди для всього нашого народу» – зазначає Євген Бойко, начальник управління внутрішньої політики ЛМР.

Фото: poradu.pp.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *