ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть сільського голову за незаконну приватизацію землі

|

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області повідомили голові одного з сіл Старосамбірського району про підозру у незаконному вилученні двох земельних ділянок загальною площею 2.25 га та вартістю близько 55- тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

земельні ділянки

Як встановили правоохоронці, сільський голова видав та завірив документи, у які було внесено завідомо неправдиві дані, внаслідок чого з державної власності були незаконно відчужені дві земельні ділянки.

Голова особисто склав та завірив гербовою печаткою акти обстеження ділянок, у яких було вказано, що вони нібито перебувають у межах населеного пункту, у той час як насправді це не відповідало дійсності.

На підставі цих підроблених документів депутати сільської ради безкоштовно передали вказані ділянки у приватну власність.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України. максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом.

Найближчим часом обвинувальний акт буде скерований на розгляд суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *