ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині сім РДА отримали нових керівників (імена)

|

На Львівщині призначили голів сімох районних державних адміністрацій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

Нових керівників отримали Яворівський, Стрийський, Радехівський, Перемишлянський, Мостиський, Миколаївський та Дрогобицький райони. Відповідні розпорядження Президент України Петро Порошенко підписав 29 квітня.

Зокрема, головою Яворівської РДА став Орест Хлян, який до цього працював заступником голови цієї ж райдержадміністрації. Очільником Стрийської РДА призначили Василя Зубрицького, який раніше керував Фермерським господарство “Сяйво-Стрий”. На посаду голови Радехівської РДА обрано Тараса Калиту, котрий кілька років працював на керівних посадах у райдержадміністрації, а до призначення очолював районний відділ Держгеокадастру.

Перемишлянський район очолив Володимир Танчин. Раніше він працював на посаді першого заступника голови Перемишлянської РДА, а також займав керівні посади у структурі районної податкової інспекції. Головою Миколаївської РДА став керівник приватного підприємства “Дизайн-МК” у Миколаєві Тарас Оприск. Раніше він також очолював ТзОВ “Нова Лінія Плюс” у місті Львові.

Мостиську РДА очолив учасник антитерористичної операції Степан Буняк, котрий ще до мобілізації працював на посаді Великолюбінського селищного голови VI скликання Городоцького району Львівської області. Керівником Дрогобиччини став Володимир Шутко, який раніше обіймав посаду першого заступника голови райдержадміністрації, а також заступника з економічних питань директора Дрогобицької філії ТзОВ “Медичний коледж “Монада”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *