ОСТАННІ НОВИНИ

Аброськін повідомив про затримання групи «злодіїв в законі»

|

Співробітники правоохоронних органів затримали 12 кримінальних авторитетів, які приїхали на «сходняк» в Дніпропетровськ. Про це повідомив начальник головного управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, пише УП.

707

Аброськін повідомив, що злочинці з’їхалися до Дніпропетровська для участі в «сходняку», метою котрого був «звіт про свою діяльність і плани на перспективу». Серед них були і кримінальні авторитети з окупованої території Донеччини.

707a

“Затримані “злодій в законі” Вітя “Тбіліський”, а також такі його підмайстри, як “Віген Єреванський”, “Арбуз”, “Мозг” та ін. Всього 12 осіб”, – написав Аброськін.

Він додав, що один з них – Вітя “Тбіліський” вже видворений з України.

Деяким прибулим на “звіт” “авторитетам” з окупованої території вдалося уникнути затримання в Дніпропетровську, але пізніше вони були затримані в Красноармійську, по дорозі до Макіївки.

Аброськін також повідомив, що кримінальна поліція разом з підрозділами спецпризначення в Маріуполі провела 10 обшуків у осіб, які зараховують себе до так званих “авторитетів”. Затримано вісім осіб, двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *