ОСТАННІ НОВИНИ

Польський фонд збиратиме на Львівщині кошти для постраждалих дітей з України

|

Про підтримку та допомогу у реалізації на Львівщині проекту “…forgotten by world”, зокрема організацію виставки та збір коштів на лікування дітей, постраждалих від війни на Сході, йшлося під час зустрічі керівництва ЛОДА з представниками фонду “LAMBRE Foundation” із Польщі.

поляк

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

“Я не можу змиритися з тим, що в Україні відбуваються жахливі події і потерпають невинні люди, особливо діти, – наголосив голова Правління фонду “LAMBRE Foundation” Мачей Монгірд.- Тому ми вирішили це змінити і започаткували такий проект. Таким чином прагнемо допомогти постраждалим дітям з України та показати, що про них не забули”.

Проект “…forgotten by world” має на меті збір коштів на лікування дітей зі Східної України, що постраждали від війни, а також нагадування  населенню країн ЄС про події в Україні.

Очільник Львівщини подякував іноземним колегам за їх ініціативу та підтримку України. “Справа, яку ви робите, є дуже важливою, – зазначив очільник області. – Дякую насамперед за допомогу, яку ви надаєте нашій державі”.

Зокрема на прохання польських гостей голова ЛОДА пообіцяв посприяти в організації виставки ілюстрацій подій на Сході тут, на Львівщині. Її планують організувати у Львові в період з 7 по 19 червня 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *