ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Львівщини отримали понад 4 мільйони відшкодувань за енергозбереження

|

Жителям Львівщини відшкодували понад 4 мільйони гривень за заходи з енергозбереження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

130 енергозбереження

За словами директора департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайла Мельника, у рамках Програми енергозбереження для населення Львівщини, відповідно до якої здійснюється компенсація 15-20% річних за кредитами, отриманими на заходи з енергозбереження, мешканцям регіону з обласного бюджету відшкодували понад 4,3 млн грн.

Кошти відшкодовано за період з листопада 2015 року по лютий 2016 року.

«В обласному бюджеті на 2016 рік для відшкодування відсотків за кредитами було передбачено 7 мільйонів гривень. Однак, враховуючи значний попит серед населення на придбання енергоефективних матеріалів та обладнання, обсяг коштів збільшено ще на 2 мільйони гривень», – повідомив Михайло Мельник.

Варто зазначити, що за січень-квітень 2016 року кредити на енергозбереження отримали  1 114 мешканців області.

Довідково:

Кредити на реалізацію енергоощадних заходів можна отримати у кредитно-фінансових установах, які є операторами Програми:

Банки: ПАТ АКБ “Львів”, ВАТ “Ощадбанк”, ПАТ “ОКСІ БАНК”, ПАТ “БАНК ЮНІСОН”, ПАТ “Міжнародний інвестиційний банк”, ПАТ “УКРГАЗБАНК”. Кредитні спілки: “Анісія”, “Вигода”, “Довіра”, “Єднання”, “Бойківщина”, “Шанс”, “Гільдія вуглекопів”, “Львівська”, “Галицьке Кредитне Товариство”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *