ОСТАННІ НОВИНИ

В Мукачево заборонили концерти зірок, котрі виступають в Росії

|

В Мукачеві заборонили проводити концерти представникам шоу-бізнесу, котрі виступають в Росії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мукачівської міської ради.

756

Місцеві депутати прийняли рішення «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста Мукачева представниками шоу-бізнесу, котрі здійснюють свою діяльність, проводять концерти, гастролі, беруть участь у різних  розважальних заходах на території Російської Федерації під час військового протистояння».

«Заборонено проведення концертних програм та інших розважальних заходів на території міста Мукачева представниками українського й іноземного шоу-бізнесу, котрі проводять концерти, гастролі, беруть участь у різних розважальних заходах на території Російської Федерації, у анексованій Автономній Республіці Крим, а також у тимчасово окупованих окремих районах Донецької і Луганської областей під час військового протистояння», – йдеться у рішенні.

Як відомо, подібне рішення зі скандалом прийняли й у Львові. Проте спершу депутати Львівської міської ради від фракції «Самопоміч» на чолі із мером міста Андрієм Садовим не підтримували ухвали, якою забороняється виступ український виконавців-«сепаратистів» у Львові. Автор ухвали Олег Радик був переконаний, що проросійських «зірок» у Львові не заборонили через бізнес-інтереси. Після того, як справа набрала розголосу російським «гастролерам» таки заборонили давати концерти у Львові.

Фото із соцмереж

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *