ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні переходять в посилений режим роботи

|

Патрульна поліція Львова у посиленому режимі оберігатиме спокій львів’ян та гостей міста у святкові дні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патлульної поліції Львова.

За словами заступника начальника Управління патрульної поліції Львова Юрія Качмара, на свята необхідно пам’ятати про міри особистої безпеки і збереження громадського порядку.

«Починаючи з 30 квітня патрульні Львова переходять на особливо посилений режим патрулювання. Щодня до 11 травня включно, будуть залучені додатково ще половина особового складу, від кількості патрульних, які щодня виходять на зміну. Патрулюватимуть місця підвищеної небезпеки (вокзали, автостанції, центральну частину міста, а також місця скупчення людей. Зокрема, піші патрулі будуть зосереджені, під час святкувань Великодніх свят, Дня міста та травневих вакацій, в центральній частині міста, у парках Івана Франка, Горіховий гай, Парк культури ім. Богдана Хмельницького, Шевченківський гай. Також, біля церков де відбуватиметься освячення Великодніх кошиків та біля кладовищ», – повідомив він.

Також стало відомо, що 1 травня підсилення залучать під час матчу «Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ). 8 та 9 травня під час заходів приурочених до Дня перемоги, патрульні будуть зосереджені біля культових споруд.

«При виявлені груп підозрілих людей, радикально налаштованих юнаків, залишених невідомих предметів, просимо повідомляти на 102… Святкуйте відповідально, дотримуйтесь правил дорожнього руху, а ми забезпечимо спокій. Гарних свят!», – повідомив Юрій Качмар.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *