ОСТАННІ НОВИНИ

Новий кліп Павла Зіброва шокував публіку і обурив Укрзалізницю

|

Відомий український виконавець Павло Зібров шокував українців новим спільним із гуртом «Плюшевий Бруклін» кліпом «Польська залізниця лова-лова». Про це повідомляє Львівський портал.

зібров

Так,співак вразив своїм вмінням виконувати у стилі RnB, а також рухами, схожими до стилю «реп».

У пісні «Польська залізниця…» Павло Зібров просить сусідню Польщу зробити його керівником їхньої залізниці.

У кліпі співак ходить залізничними коліями, і у зв’язку із цим, Укрзалізниця закликає його не подавати поганий приклад своїм глядачам, адже «ходіння по коліях – це небезпечно та може призвести до травмувань». Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Так, залізничники обурені поведінкою народного артиста України Павла Зіброва.

«Шкода, що носій національної культури, безперечний авторитет для багатьох шанувальників різних поколінь зважився на такий безглуздий крок – грубо порушив правила безпеки на залізничному транспорті. Він зухвало розгулював, гарцював та співав на залізничних коліях. Особливо цинічним є те, що він до своїх незаконних діянь долучив молодь і подав ганебний приклад для наслідування.

Зазначаємо, що недотримання правил безпеки на залізниці може призвести до передчасної зупинки творчої кар’єри або до перерв у гастролях через травмування. Зокрема, через власну необережність та невиправданий ризик з початку 2016 року на залізничному транспорті травмувалося 190 осіб, з них 118 людей загинуло. У минулому році було 169 випадків, з них 103 – зі смертельним наслідком»,  – повідомляють залізничники.

«Шановний Павле Миколайовичу, ми сподіваємося, що Ви більше не порушуватимете правила безпеки та завжди обиратимете для подорожей залізницю», – додають в Укрзалізниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *