ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спрезентують освітні настільні ігри про підприємництво та екологію

|

У Львові презентують дві освітні розробки – “LeoCity” та “Парниковий ефект”. Навчальні ігри спрямовані на розвиток молоді у сфері підприємництва та екології. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

3058a2b4-6eff-48ad-a3ec-e7b5aa41748a

Як повідомляють організатори, обидві розробки можуть використовуватись як інтерактивний інструмент неформальної освіти чи інтерактивних освітніх заходів. Вікова категорія гравців не обмежена.

a0b44cd9-bd69-4690-b8b6-5410a3bbd065

«Вже у травні, в рамках проекту “Країна Змін”, запланована серія занять з старшокласниками львівських загальноосвітніх шкіл на основі елементів механіки “LeoCity” та “Парникового ефекту”. Освітній процес з елементом ігрофікації є нашою розробкою, яку ми пропонуємо для учнів навчальних закладів. Таким чином ми хочемо реформувати освіту знизу”, – коментує один з розробників Андрій Мочурад.

b7136167-c000-43ef-825b-b3d8aeaba038

“LeoCity” – гра, яка в інтерактивний спосіб розповідає про основи підприємництва та жартівливо охоплює проблематику міста (наприклад Львівське метро, річку Полтву). Освітня розробка дає базове розуміння управління людськими ресурсами, зачіпає проблему вибору професії. У форматі моделювання, що передбачає “LeoCity”, учасники спробують себе в ролі політиків, підприємців, громадських та культурних діячів для того, щоб створити місто майбутнього.

“Парниковий ефект” – гра, яка розроблена на основі досліджень Потсдамського інституту досліджень впливу клімату (гра KEEP COOL). Освітня розробка адаптована та локалізована для української молоді. “Парниковий ефект” окреслює проблеми глобального потепління, льодовиків, шкідливих викидів та ін. У форматі моделювання учасники спробують себе у ролі делегації країн, представників преси, громадських організацій.

Презентація освітніх ігор відбудеться 8 травня о 14.00 год у антикафе “Коммуна”.

Фото: ЛМР

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *