ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні до Львова на лікування прибудуть поранені АТОвці

|

Сьогодні до Львова прибуде авіарейс з Харкова із пораненими бійцями АТО. Про це повідомив провідний хірург Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медслужби Іван Богдан, передає Львівський портал з посиланням на Львівський медіа-центр МО України.

АТО

«Наша робота умовно поділяється на три етапи. Перший – відновно-реконструкційна хірургія, тобто відновлення втрачених функцій. Далі – фізична реабілітація. І завершально – психологічна реабілітація пацієнтів, – зазначив полковник медслужби Іван Богдан. – Буквально сьогодні очікуємо авіарейс з Харкова, звідки до нас бортом АН-26 «Віта» мають доставити поранених бійців АТО на лікування».

Також головний хірург ВМКЦ ЗР повідомив, що незабаром 5 військовослужбовців, які отримали поранення в АТО, відправляться на лікування в Угорщину. Кошти на цю програму виділило НАТО та ЗС Угорщини. Разом із пораненими виїде група лікарів, яка перейматиме досвід європейських колег. Програма розрахована на тривалий час.

Окремо зупинились на потребах у протезуванні. Зараз на лікуванні у ВМКЦ ЗР очікують на протезування кінцівок 4 особи. Двоє з них є учасниками АТО.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *