ОСТАННІ НОВИНИ

Надія вже заповнює документи для повернення додому, – Віра Савченко

|

Начальник СІЗО у Новочеркаську, у якому утримують українську льотчицю Надію Савченко, видав полоненій пакет документів для екстрадиції в Україну. Про це розповіла  сестра льотчиці Віра Савченко після побачення із бранкою, передає ТСН.

савченко

“Вона зараз заповнює документи: заяву, біографічні дані та інші. Як сказав начальник тюрми Калганов, вони необхідні для екстрадиції. Їй сказали, що ці документи за процедурою необхідно заповнити для екстрадиції. Будемо сподіватися, що це так”, – каже Віра.

Надія, хоч і заповнює папери, однак побоюється, що ці документи можуть бути використані для етапування. Оскільки на початку процесу її вже обманювали із заповненням документів. Стан здоров’я Савченко, розповідає сестра, нормальний, настрій добрий. Вона вже може вживати нормальну їжу. Тільки є проблему з ногами – вони набрякають через порушення функціонування нирок.

Нагадаємо, що засуджена у Росії до 22 років колонії українка Надія Савченко розглядається як єдиний варіант обміну на затриманих російських спецпризначенців Алєксандра Алєксандрова і Євгєнія Єрофєєва. Зазначимо, що російські військові Олександр Александров і Євген Єрофеєв визнані винними у вчиненні низки кримінальних злочинів на території України. Їх  засуджено до 14 років із конфіскацією майна. Також зауважимо, що під час телефонної розмови Петро Порошенко закликав Володмира Путіна звільнити Савченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *