ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині дама влаштувала наркобізнес із двома чоловіками

|

На Львівщині група осіб підозрюється у торгівлі наркотиками. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

наркотики

Так, прокуратурою погоджено повідомлення про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів трьом членам організованої злочинної групи, які з січня по листопад 2015 року на Львівщині збували наркотичні засоби, зокрема «метадон».

«Встановлено, що організатором цього бізнесу була жителька Жовківського району, яка діяла разом із двома місцевими мешканцями», – наголошують у прокуратурі.

За час документування їх злочинної діяльності та під час проведення обшуків працівниками СБУ у підозрюваних, окрім «метадону», було вилучено майже 1,5 кг таких наркотичних засобів як «концентрат макової соломи» та «макову солому».

Дії цих осіб кваліфіковано за ч. 3 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та збут наркотичних засобів, вчинені організованою групою).

За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *