ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська обласна рада не дала «добро» на рекордну приватизацію

|

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати відмовилися затверджувати орієнтовний перелік об’єктів для приватизації. «За» погодження списку майна під приватизацію проголосувало лише 36 депутатів. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

приватизація

Так, голова комісії з питань комунального майна та приватизації Ігор Комарницький зауважив, що із запропонованого переліку були вилучені такі об’єкти (всього їх була рекордна кількість – 44): будівля колишньої столярної майстерні на вулиці Некрасова, 6; будівля колишньої оранжереї на вулиці Некрасова,6; будівля колишнього центрального центрального рентген радіо-фізкабінет на вулиці Чернігівській,7. Також було відмовлено двом орендарям у приватизації – гараж на вулиці М. Конопницької, 3 та нежитлові приміщення на площі Ринок,32.

Водночас голова комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики Роман Кізима наголосив на тому, його комісія пропонувала перенести це питання:«Список на приватизацію є неповним – майна в Львівській області є значно більше.  Невизначення процедури є порушенням закону, наша комісія пропонувала зняти це питання з порядку денного і доопрацювати. Відтак пропоную, щоби комісія комунального майна провела спільне засідання з комісією земельного майна міської ради, щоби придумали, як зробити так, щоби продавати розвалюхи не по 100 тисяч гривень, а по 10 мільйонів».

Своєю чергою заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк зазначив, що у переліку не зазначено у який спосіб будуть приватизовувати майно, бо він є орієнтовним.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *