ОСТАННІ НОВИНИ

Львів готується до водяних боїв

|

У понеділок, 2 травня, відбудеться «Поливаний понеділок». Святкові обливання пройдуть на площі Ринок, перед входом в міську раду. Там облаштують спеціальні системи, які подаватимуть воду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

654

За словами координатора кампанії Миколи Крупея, так-званий фестиваль води з нагоди народного «Поливаного понеділка» відбуватиметься вже третій рік поспіль.

«Водні баталії відбуваються просто неба. Цьогоріч планується відведення спеціально облаштованої зони для дітей. Для дорослих хочемо встановити різні символічні атракціони та нестандартні для центру міста елементи розваг: водяні ворота, ігрова зона, водяна гармата, душові, «мокре кафе», водяна вежа, двері тощо. По завершенню забав мокрим додому йти не доведеться – з іншого боку площі Ринок облаштовуємо місця для сушіння», – повідомив він.

Варто додати, що обливання відбуватимуться приблизно з 12:00 і триватимуть, орієнтовно, до 17:00. Основним партнером, який надає повне забезпечення води – ЛМКП «Львівводоканал».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *