ОСТАННІ НОВИНИ

Долю родини, яку хотіли викинути на вулицю, вирішить громадськість

|

Питання квартири на вулиці Вірменська, 8, в якій проживає одинадцять людей (з них один – учасник АТО), заслухає Громадська рада. Таке рішення прийняв міський голова на зустрічі із представниками родини Олександри Данилів.

kvart

Олександра Данилів, яку хотіли виселити з помешкання, прийшла до міського голови з вимогою вирішити питання щодо її помешкання. Вона розповіла, що стала жертвою кримінального правопорушення (хабарництва) з боку колишніх посадовців, тому не розуміє, чому вже протягом 17 років мусить боротися за своє помешкання.

«Я отримала ключі від квартири, проте не отримала ордер. Також колишня чиновниця департаменту житлового господарства міськради Емілія Павлюк вимагала хабар за квартиру. Суд визнав нас жертвою цього злочину. Зараз через «недооформлені» документи нас хочуть вигнати на вулицю. Зараз нас в квартирі проживає одинадцять людей, і нам більше немає де жити», – сказала вона.

Міський голова вирішив передати слухання справи до Громадської комісії. Олександра Данилів сподівається, що громадськість зрозуміє її та допоможе.

«Я сподіваюся на підтримку громадськості. Я живу в цій квартирі понад 16 років, ми вклали в неї кошти. Один з членів родини був у АТО, а зараз нас хотіли вигнати на вулицю. Сподіваюсь, що громадськість зрозуміє мене і винесе позитивне рішення», – додала вона.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *