ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської облради вімовилися купити житло зв’язковій Шухевича

|

Депутати Львівської облради відмовилися виділити кошти на житло для зв’язкової УПА Романа Шухевича – Ольги Ільків. Про із сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

1n

Так, під час розгляду питання про внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2016 рік, депутати наголосили на необхідності виділити кошти на закупівлю житла для зв’язкової УПА Романа Шухевича Ольги Ільків. Зокрема, депутат Ольга Шайдуліна запропонувала розглянути таку можливість при перегляді бюджету за результатами шести місяців.

Своєю чергою Олег Панькевич наголосив на тому, що до 25-ої річниці незалежності України треба віддати гідну шану таким героям. «Для покращення її житлових умов вартувало б виділити хоча б 500 тисяч гривень, як варіант, зменшити видатки на патрульну поліцію, для якої передбачали мільйон», – наголосив депутат. Відтак було запропоновано проголосувати за пропозицію. Але ця ініціатива була провалена: «за» проголосувало 26 депутатів.

Голова облради Олександр Ганущин зауважив, що обласна рада звернеться до міської, відтак, ймовірно, цю проблему можна буде вирішити за кошти міста. А депутати пристали до пропозиції розгляду цього питання при перегляді бюджету за результатами шести місяців.

Фото: svoboda.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *