ОСТАННІ НОВИНИ

Чим потішить Львів на Великдень

|

Бережемо традиції і святкуємо Великдень у Львові. З таким девізом закликають львів’ян та гостей міста провести Пасхальні свята у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

651

Традиційно, у Львові пройдуть різні заходи зі святкування Великодня. Заходи відбуватимуться на багатьох локаціях міста – Шевченківський гай, пр Свободи, пл. Музейна, Парк культури тощо.

Що варто відвідати:

– У рамках відзначення Великодня у Львові вже триває VІ Фестиваль Писанок. На площі Музейній біля Домініканського собору просто неба відкрили Галерею мистецьких писанок, де презентовано близько півсотні авторських писанок. Експозиція триватиме до 8 травня 2016 року.

– У понеділок, 2 травня, на львівському ярмарку організують інтерактивну виставу, аби показати львів’янам та гостям міста самобутні традиції Великоднього сніданку.

– Також, традиційно, у понеділок, 2 травня, з 11:00 год. до 17:00 год. відбудеться «Поливаний понеділок». Святкові обливання пройдуть на площі Ринок, перед входом в міську раду. Там облаштують спеціальні системи, які подаватимуть воду.

– 8 травня у Шевченківському гаю БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ проведе восьмий традиційний благодійний великодній фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом» під гаслом «Церква дбає…».

– З нагоди великого свята Воскресіння Христового Музей народної архітектури та побуту у Львові (Шевченківський гай) запрошує львів’ян та гостей міста на традиційні фестини «Великдень у гаю», які відбудуться 1, 2 травня.

– А також Великоднє святкування пройде і у «Львівському кіноцентрі», що у Горіховому гаю. Для дітей будуть показувати мультфільми на Великодню тематику.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *