ОСТАННІ НОВИНИ

Ватерполісти «Динамо» – призери міжнародного турніру в Польщі

|

Діючі чемпіони України, ватерполісти львівського «Динамо» стали бронзовими призерами міжнародного турніру у Польщі «Кубку Президента Островця-Свентокшиського». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Динамо».

ватерпол

Львівська команда, яка на турнірі представляла національну збірну України, у перших двох матчах поступилася збірній Литви (12:16) та Білорусі (7:9), зіграла внічию зі збірною Молдови (9:9) та перемогла збірну Польщі (9:7). За підсумками усіх матчів поляки стали переможцями турніру (9 очок), друге місце посіла Литва (9 очок), третє – Україна (4 очки), четверте місце – Молдова (4 очки), п’яте – Білорусь (3 очки).

«Їздили тренуватися. Наш президент Олександр Свіщов не ставив завдання перед нашою командою обов’язкового виграти турнір. Хлопці мали завдання відчути велике ігрове поле та зрозуміти які схеми ми маємо грати в офіційних матчах чемпіонату України. Думаю, що це команді зробити вдалося. Спочатку команда грала гірше, однак на другий та третій день турніру хлопці набрали кращу ігрову форму. В останній день ми обіграли поляків, які стали переможцями цього турніру. В загальному враження від турніру дуже позитивні. Змагання пройшли на дуже високому рівні. Порівнюючи з минулим роком, усі команди стали на голову сильнішими. Великий плюс у тому, що ми взяли у цьому турнірі. За нашу команду дебютували двоє потенційних новачків: воротар Нестор Бабський та польовий гравець Денис Демоненко», – прокоментував головний тренер «Динамо» Ігор Зінкевич.

«На нашу команду усі налаштовувалися як на збірну України і на переможця минулорічного цього турніру. Звісно, приємно, що до нас було таке відношення, нас поважають. На перший матч турніру через серйозну затримку на кордоні ми затрималися на одну годину. Матч перенесли, однак наші гравці грали без розминки, з коліс – зразу у воду. Звісно, це дало про себе знати. Якби це були наші офіційні матчі, звісно б, ми б не їхали з «корабля – на бал»… Побачили помилки, над якими потрібно працювати. Будемо їх аналізувати та робити висновки», – додав Ігор Зінкевич.

До слова, кращим гравцем львівського «Динамо» або збірної України на турнірі став нападник Сергій Грішин.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *