ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові польські та українські хірурги проведуть майстер-класи з вирізання гриж

|

Наступного тижня, 5 травня, у Львові відбудеться 10-та Європейська герніологічна школа (майстер-клас) “Сучасні технології у хірургічному лікуванні великих та гігантських післяопераційних гриж”. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

лікарі

У майстер-класі візьмуть участь близько 120 хірургів, які спеціалізуються у хірургічному лікуванні гриж живота. Учасники заходу матимуть можливість спостерігати за онлайн трансляцією з операційної, де проводитимуть операції науковий секретар Європейської герніологічної Асоціації, польський професор та доктор медичних наук Мацей Сметаньський та президент Асоціації хірургів-герніологів України, професор та доктор медичних наук Ярослав Фелештинський.

За словами координатора майстер-класу Ореста Лерчука: «Великі та гігантські грижі це дуже складні випадки у хірургії. Такі операції є технічно складними та довготривалими. Сподіваємося прооперувати 2-3 пацієнтів протягом майстер-класу».

Також учасники прослухають лекцію про сучасну комбіновану алопластику післяопераційних вентральних гриж гігантських розмірів від професора Ярослава Фелештинського, а професор Мацей Сметаньський прочитає доповідь присвячену напрямкам розвитку методів реконструкції передньої черевної стінки у світлі сучасних наукових досліджень.

Майстер-клас відбудеться у рамках міжнародної конференції «Українсько-польські хірургічні дні», яка протягом 5-7 травня відбуватиметься у готелі «Дністер».

Час проведення майстер-класу: 9.00-15.00.

Місце проведення: м. Львів, вул. Некрасова, 4, ЛНМУ ім. Данила Галицького, кафедра хірургії, хірургічні відділення №2, №3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *