ОСТАННІ НОВИНИ

На Великдень львівським бездомним влаштують святковий сніданок

|

На Великдень для потребуючих львів’ян та бездомних проведуть святковий сніданок. За доброю традицією вже дев’ятий рік поспіль у Великодню неділю для потребуючих мешканців міста влаштують святковий сніданок.

paska3_1265224544

Традиційно Великодній сніданок відбудеться о 10 годині у подвір’ї школи № 62.

«Вже котрий рік поспіль, у Світлу Великодню неділю, 1 травня, у дворику школи № 62, що знаходиться на вул. Театральній, 15, буде проведено Великодній сніданок. Початок заходу о 10 годині. Цього року ми запрошуємо близько 150 потребуючих львів’ян. Трапеза розпочнеться спільною молитвою», – зазначив Ігор Кобрин, заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради.

Цього ж дня, у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, що на вул. Кирилівській, 3а, о 10 годині також відбудеться Великодній сніданок для близько 40 відвідувачів Центру, який організовано за підтримки громад храмів Св. Анни, Св. Йосафата та Покрови Пресвятої Богородиці. На столах будуть традиційні страви (паски, яйця, ковбаски, тощо).

«Варто пам’ятати, що у такий світлий день ніхто не повинен бути самотнім чи забутим. Ми дуже раді, що в такий, здавалося б, незначний спосіб, але допомагаємо тим, хто цього справді потребує», – додає Олександр Бородін, в. о. директора Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян.

Фото: about-ukraine.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *