«Галичанка» готується приймати вітання із новим чемпіонством

|

Обігравши ужгородські «Карпати» на третьому турі фінального етапу жіночої гандбольної Суперліги, львівська «Галичанка» на 99% оформила друге поспіль чемпіонство. Перемога команди Тетяни Штефан та Віталія Надича над головним суперником у боротьбі за золоті медалі (34:20) фактично зробила львівську команду за тур до фінішу чемпіонату недосяжним для усіх суперниць. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанка».

галичанка

Для того, щоб і «Галичанка», і «Карпати» зрівнялися за набраними очками, потрібно щоб «Галичанка» програла три останні поєдинки у чемпіонаті, а «Карпати» у трьох перемогли. Зважаючи на клас львівської «Галичанки», а також на гру львівської команди на домашньому турі, цей факт вважається лише теоретично можливим. Для того, щоб «Галичанка» офіційно стала вдруге поспіль чемпіоном України, львівській команді на турі в Ужгороді потрібно набрати лише одне очко. І як зізнаються у команді, це лише формальність, керівництво команди, тренерський штаб та львівські гандболістки уже можуть приймати вітання з чемпіонством.

У матчі проти ужгородських «Карпат» «Галичанка» продемонструвала по-справжньому чемпіонську гру, не залишивши супернику жодних шансів на перемогу. У першій половині матчу «Галичанка» просто таки розривала захист суперниць, окрім того, команда вдало грала у захисті. Перший тайм матчу фактично визначив переможця усього поєдинку – 19:9 на користь «Галичанки». У другому таймі малюнок гри не змінився. «Карпати», маючи серйозні кадрові проблеми, не змогли на рівних протистояти діючим чемпіонкам України. Матч завершився впевненою перемогою львівської команди з рахунком 34:20.

Нагадаємо, у перших двох матчах передостаннього туру у Львові «Галичанка» з рахунком 40:22 обіграла херсонську «Дніпрянку», а також з рахунком 37:15 розгромила київський «Спартак».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *