ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова прилетить «Олімпійське лелеченя»

|

Обласний фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» відбудеться у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

17-2-12-11

Так, 27 квітня на навчально-спортивній базі Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України ( вулиця В. Янева, 10, стадіон) відбудеться обласний фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Урочиста церемонія відкриття розпочнеться об 11 годині за участю кращих 30 шкільних команд з усіх районів та міст обласного підпорядкування Львівщини – переможців районних та міських змагань «Олімпійського лелеченя», команд, які  представлятимуть об’єднані територіальні громади; представників органів влади, уславлених спортсменів-олімпійців Львівщини.

У програмі цих цікавих змагань серед учнів 5-6 класів: комплексна колова естафета, олімпійська вікторина та перетягування канату.

Переможці змагань будуть визначені в окремих конкурсних завданнях та за підсумком усіх етапів програми й отримають право представляти Львівську область на всеукраїнському фіналі.

Фото: demenchuk.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *