ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинуло троє воїнів, ще шестеро поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 3 українських військовослужбовців загинули, 6 – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

АТО

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник вчора ситуація в районі проведення АТО знову загострилася. Противник різко збільшив кількість обстрілів українських позицій. Окупанти активно застосовують важке озброєння – міномети і бронетехніку по всьому фронту.

Так, відносно спокійно лише на Луганському напрямку. Вчора противник 1 раз порушив режим тиші. Інцидент стався у Попаснянському районі.

Що стосується Донецького напрямку, то тут тривають ворожі обстріли по всьому фронту – на Світлодарській дузі, в Зайцевому, під Авдіївкою, на дальніх підступах до Донецького аеропорту. За минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів (понад половину – з важкого озброєння).

На Маріупольському – обстановка аналогічна. «Найгарячіші точки – Мар’їнка, Новотроїцьке та Широкине. Всього вчора на Маріупольському напрямку відбулося 30 ворожих обстрілів, зокрема 6 – з важкого озброєння, а також низка снайперських», – повідомив Мотузяник.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *