ОСТАННІ НОВИНИ

Шевченківський гай запрошує на святкування Воскресіння

|

У неділю, 8 травня, в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбудеться всеукраїнський фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом», який організовує Українська греко-католицька церква з 2009 року. Про це Львівському порталу повідомив начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис.

воскресіння в гаю

«Святкуймо Воскресіння Разом» – фестиваль, який прагне у християнський спосіб відзначити свято Воскресіння на рівні громади Львова та області, підняти дух українців, підтримувати та розвивати українські національні традиції. Щороку цей захід відвідує близько 10 тисяч гостей», – зазначив Володимир Лис.

Розпочнеться фестиваль традиційно з Архиєрейської Літургії, опісля відвідувачів очікують майстер-класи, гаївки та забави для дітей та молоді, благодійна лотерея та ярмарок, концерт сучасної української музики за участі Маріанни Ільків, Софії Федини, Олесі Киричук,  [Все про…], гуртів «ТроєЗілля», «ДоСхідСонця», переможців Всеукраїнського Фестивалю духовної пісні «Струни душі» (ЦТДЮГ).

Початок об 11:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *