ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція закрила справу про отруєння 58 осіб у ресторації «Театр пива «Правда»

|

Поліція закрила кримінальне провадження щодо масового отруєння людей у львівському ресторані «Театр пива «Правда», що входить до «Холдингу емоцій «!Фест». Тоді з харчовим отруєнням до лікарні потрапили понад 50 людей. Про це повідомили в прокуратурі Львівської області у відповіді на інформаційний запит IA ZIK.

Правда

«За результатами проведеного досудового розслідування,8 лютого 2016 року слідчий СВ Галицького ВП ГУ НП у Львівській області прийняв рішення про закриття вказаного кримінального провадження на підставі п.2 ч.1 ст. 284 КПК України (відсутність в діянні складу кримінального правопорушення)», – повідомили в прокуратурі.

У відповіді на запит також зазначається, що повідомлення про підозру у кримінальному провадженні не оголошувалося, провадження до суду не скеровували.

Нагадаємо, за фактом масового отруєння людей у ресторані «Театр пива «Правда», що на площі Ринок у Львові, було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України.

Тоді було госпіталізовано 58 осіб, серед яких – діти. Встановлено, що всі пацієнти 11 травня 2015 року харчувались у згаданому ресторані у центрі Львова. Хворі розповіли, що їли кури-гриль, картоплю по-домашньому, страви з рибою та із заварним кремом.

За даними Держсанепідслужби у Львівській області, причиною отруєння стало недотримання санітарних умов у цьому закладі харчування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *