ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція два дні поспіль затримувала львів’янина п’яним за кермом

|

Штраф за водіння у нетверезому стані не навчив водія. Чоловік забрав водійське посвідчення і наступного дня знову їхав за кермом напідпитку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

20 квітня патрульні Львова о 5 ранку на вулиці Морозній зупинили автомобіль Volkswagen Golf під керуванням 26-річного чоловіка, адже на лінію 102 надійшло орієнтування про те, що цим автомобілем керує людина з ознаками алкогольного сп’яніння. У водія і справді були ознаки сп’яніння. Він захотів їхати для перевірки в лабораторію. Результат – 1.23 проміле.

Згодом з’ясувалося, що водієві напередодні повернули права. Справа в тому, що 6 березня патрульні зупинили о тій самій годині , але на вулиці Любінській цього ж водія. Тоді результат драгера був – 1.44 проміле. Шостого квітня суд оштрафував водія на 3400 грн. 19 квітня йому повернули водійське посвідчення.

Повторне вчинення такого правопорушення впродовж року, передбачає позбавлення права керування транспортними засобами на строк від двох до трьох років з оплатним вилучення транспортного засобу або громадські роботи на строк від п’ятдесяти до шістдесяти годин, або адміністративний арешт від десяти до п’ятнадцяти діб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *