ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських діток з особливими потребами запрошують на гуртки

|

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» розпочинає набір у післяобідні  гуртки для дітей з особливими потребами. До занять запрошуються вихованці  Центру,  а також діти з  неповносправністю з усього міста, які бажають долучитися  до творчості  та розвивати власні здібності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі

хворі діти

Загалом  діти мають можливість відвідувати чотири гуртки.

При Центрі діє музично-танцювальний гурток «Віночок», де діти з особливими потребами танцюють, співають та грають на музичних інструментах. Дані заняття  відвідують діти від трьох до 14 років.

Також завдяки гуртку  «Ерудит» діти з неповносправністю мають  можливість здобувати навики роботи з комп’ютером.

Окрім цього, працює арт-терапевтичний гурток «Умілі ручки», під час якого діти займаються малюванням, ліпкою та аплікацією  та театральний гурток «Веселка».

У планах відкриття спортивного та гуртка соціально-побутової  адаптації.

Слід зазначити, що з травня «Джерело»  отримало можливість збільшити  кількість дітей, які відвідуватимуть заняття, а також запровадити нові.

За детальнішою інформацією щодо роботи гуртків  звертатися до координатора гурткових занять у «Джерелі»  Ольги Заревич за тел. 098-592-14-60.

Довідка

Навчально – реабілітаційний центр «Джерело» вже понад 22 роки працює для дітей та молоді з особливими потребами. Щоденно програми Центру відвідують 150 дітей та молоді з неповносправністю.

Метою діяльності Центру є надання можливості дітям та дорослим з особливими потребами досягти максимальної самостійності, розвинути їхні здібності, побутові і соціальні вміння для найбільш повної інтеграції у життя сім’ї, громади та  суспільства.

Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *