ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики гатять по українських позиціях на всіх напрямках оборони

|

За добу російськими найманцями здійснено 30 обстрілів українських захисників, 7 з яких із забороненої Мінськими домовленостями зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці в соцмережі, передає Львівський портал.

учасники ато отримають землю

«Активність бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції залишається високою на всіх напрямках оборони, а особливо на Донецькому», – підкреслили в прес-центрі.
Як зазначили в прес-центрі, вогонь з мінометів, кулеметів та гранатометів бойцовики вели по підрозділам Збройних сил України в напрямку Зайцевого, Авдіївки, Верхньоторецького. Поблизу Луганського обстрілюючи наші позиції бойовики застосували озброєння БМП-1 та БПМ-2. А в районі Мар’їнки під прикриттям зброї різного калібру знову працювали ворожі снайпери.

«На Маріупольському напрямку під вогонь з мінометів, гранатометів та протитанкового ракетного комплексу потрапили наші захисники в Широкіному», – йдеться в повідомленні.

Також неспокійно було й в Луганській області. Вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї бойовики скерували по українських воїнах в районі Трьохізбенки. А в Станиці Луганській окрім укріплень сил АТО з такої ж зброї було обстріляно контрольно перепускний пункт в’їзду-виїзду.

«Аби втримати натиск ворога наші бійці змушені були 7 разів відкривати вогонь у відповідь, але виключно зі стрілецької зброї та гранатометів», – підсумували в прес-центрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *