ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зупинили автомобіль, «начинений» зброєю

|

В автомобілі Mitsubishi Pajero у салоні якого перебувало двоє військовослужбовців, працівники патрульної поліції Львова виявили 120 набоїв калібру 7.62 мм, 32 набої 9 мм, 90 патронів 5,45 мм а також три гранати Ф-1 та дві РГД-5. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

1

Сьогодні, 21 квітня, опівночі на вулиці Гніздовського у Львові патрульні поліцейські зауважили автомобіль Mitsubishi Pajero з номерними знаками іноземної реєстрації, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Зупинивши поза шляховик, правоохоронці виявили у салоні двох чоловіків у форменному військовому одязі. Встановлено, що водій та пасажир іномарки – військовослужбовці, мешканці інших областей України, у даний час проходять службу на території Яворівського полігону. Оскільки водій «Паджеро» мав ознаки алкогольного сп’яніння, його було скеровано на медичне освідчення.

2

Про подію правоохоронці повідомили у військову службу правопорядку, працівники якої  одразу прибули на місце події.

«Один з військовослужбовців мав при собі зброю – пістолет Макарова. Також  поліцейські у салоні автомобіля виявили 120 набоїв калібру 7.62 мм, 32 набої 9 мм, 90 патронів 5,45 мм а також три гранати: Ф-1 та дві РГД-5. Боєприпаси слідчо-оперативна група вилучила. Відомості про подію внесені у журнал єдиного обліку, далі цією справою займатимуться працівники військової прокуратури», – розповів начальник Залізничного відділу поліції підполковник поліції Павло Гарасим.

3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *