ОСТАННІ НОВИНИ

Переселенці у Львові можуть отримати гранти на розвиток власного бізнесу

|

Громадські організації «YMCA Львів» та «Крим SOS» за підтримки Мальтійської служби допомоги розпочали проект, спрямований на розбудову можливостей роботи з внутрішньо переміщеними особами у Західній Україні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

грант

Метою проекту є сприяння в інтеграції та соціальній адаптації осіб, які переселилися на Захід України після анексії Криму та початку військових дій на Сході. Проект буде реалізовуватись протягом року і охопить такі основні напрямки:надання малих грантів на розвиток власного бізнесу, юридична підтримка, психологічна допомога, творчі програми для дітей, вивчення української та іноземних мов, підтримка культурних ініціатив.

Проект розрахований на переселенців зі Cходу та Криму, котрі мають бажання відкрити власний бізнес або відновити втрачений. У рамках проекту буде відібрано 18 бізнес-ідей, що отримають фінансову допомогу в розмірі 2000 євро (не менше 10 проектів мають бути реалізовані у сільській місцевості). Більше того, переможці отримають від грантодавця юридичний та фінансово-економічний супровід своїх проектів протягом 9 місяців.

Етап відбору переможців грантового конкурсу: І етап – збір анкет з бізнес-ідеями до 15 травня 2016 р.; ІІ етап – консультацій не особистісне спілкування з відібраними претендентами на грант: 15 травня – 22 травня 2016 р.;ІІІ етап – оголошення переможців гранту 25 травня 2016 р.

Умови участі у проекті: повинні фактично бути внутрішньо переміщеною особою; проживати на території Західного регіону України; вік від 18 років; ваша бізнес-ідея не повинна суперечити законодавству; заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/GEUvA9  до 15 травня 2016 року.

Правила надсилання анкет на участь в проекті: анкета розміром не більше 6 сторінок; від однієї сім’ї переселенців може бути подана лише 1 анкета на реалізацію бізнес-ідеї; за умови подання недостовірної інформації  Ваша пропозиція буде відхилена; можете прикріпити до анкети до 3-ох фотографій, які пов’язані з Вашою бізнес-ідеєю.

З усіма подробицями звертайтесь за електронною адресою [email protected], за телефоном (093) 240-30-73, або на сайті http://krymsos.com/settlers/news/na-zakhidnii-ukrayini-startuye-programa-pidtrimki-biznesu-pereselentsiv/

Фото: sobitie.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *