ОСТАННІ НОВИНИ

АТП -1 намагалось з порушеннями виграти конкурс на 55 автобусів

|

Антимонопольний комітет скасував львівський тендер по закупівлі 55 автобусів через застосування замовником дискримінаційного підходу при оцінці учасників пропозицій. Про це повідомила Державний уповноважений Антимонопольного комітету України Світлана Панаіотіді на своїй сторінці у Facebook.

buses

За її словами, пропозицію скаржника було перевищено на 65 мільйонів  гривень.

«Сьогодні колегією було здійснено розгляд скарги ТОВ «УкрЄвроМАЗ» щодо порушення Львівським комунальним автотранспортним підприємством № 1 порядку проведення процедури закупівлі автобусів у кількості 55 одиниць, за результатами якого, Замовника було зобов’язано відмінити вказану процедуру закупівлі.

Ми прийняли рішення відмінити процедуру закупівлі.

Пояснюю.

Під час розгляду скарги Колегією було встановлено, що Замовник застосував дискримінаційний підхід під час оцінки пропозицій конкурсних торгів учасників, а саме: відхилив пропозицію скаржника, яка не відповідала умовам документації конкурсних торгів та допустив до оцінки та акцептував пропозицію ТОВ “СУНП “ЕЛЕКТРОНТРАНС” (переможець), пропозиція якого також не відповідала технічним вимогам документації конкурсних торгів та перевищувала цінову пропозицію скаржника близько на 65 000 000,00 грн (шістдесят п’ять мільйонів гривень).

Оскільки відповідав тільки один учасник, процедуру було відмінено»,  -написала уповноважений АМКУ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *