ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові заборонять концерти співаків, які гастролюють Росією?

|

На сесії Львівської міської ради депутати прийматимуть рішення щодо заборони виступів у Львові артистів, які їздять із концертами до Росії. Про це передає Львівський портал.

Власне, у порядок денний завтрашнього сесійного засідання винесене питання щодо « заборони проведення концертів та інших розважальних заходів на території м. Львова представникам українського й іноземного шоу-бізнесу, котрі під час де-факто російсько-української війни здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, виступають у телевізійних передачах, беруть участь в інших розважальних заходах на території Російської Федерації, у анексованій Автономній Республіці Крим, а також у тимчасово окупованих окремих районах Донецької і Луганської областей». Відтак уже завтра депутати визначать, чи буде дозволено співакам, які гастролюють Росією, виступати перед львівською публікою.

Як зауважив у коментарі Львівському порталу координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик, підтримання цієї ухвали є вкрай важливим.

«Іноземні артисти, які поважають цілісність нашої країни, не будуть мати жодних проблем. Росіян, які засуджують агресію РФ проти України, також це не стосуватиметься. Проблеми виникнуть лише в тих, які заробляють гроші, виступаючи в Росії, і забули, що Україна є їхньою Батьківщиною, або ж і взагалі служать Росії, вихваляючи Путіна», – наголосив він.

Хто саме увійде до «чорного списку» артистів, на переконання Олега Радика, має визначити громадськість, культурні діячі та ЗМІ.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *