ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначили фіналістів всеукраїнського конкурсу на найкращого вчителя математики

|

У Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу оголосили результати відбіркового етапу завершального туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2016” у номінації “Математика”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

вчитель

На шляху до фіналу 25 конкурсантів пройшли такі випробування як “Інтернет-ресурс учителя”, “Майстер-клас”, “Тестування з фахової майстерності”. Після цього журі відібрали 12 фіналістів. Це, зокрема, вчителі-математики з Вінницької, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

У фіналі, який відбудеться 22 квітня, на вчителів очікують нові випробовування: “Володіння ІКТ”, “Урок” та “Захист навчального проекту”. Львівщину на конкурсі представлятиме вчитель математики Бориславської ЗОШ Наталія Лецик.

Зазначимо, що цьогоріч Всеукраїнський конкурс “Учитель року – 2016” проводять у чотирьох номінаціях: “Англійська мова”, “Захист Вітчизни”, “Історія” та “Математика”.

Фото: proforientator.info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *