ОСТАННІ НОВИНИ

Студент зі Львова переміг у Всеукраїнській олімпіаді з радіотехніки

|

Студент «Львівської політехніки» Юрій Демчина переміг на Всеукраїнській  олімпіаді з радіотехніки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

student

Днями на базі Вінницького національного технічного університету відбувся фінал Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки (ВСОРТ-2016). Цього року у змаганнях взяли участь понад 50 студентів з 15-ти вищих навчальних закладів України.

У підсумку олімпіади абсолютним переможцем став студент Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Демчина. Він отримав грамоту та цінні подарунки від спонсорів: сучасний смартфон від компанії «Київстар», а також дистанційний вимірювач температури та флеш-пам’ять від компанії Melexis.

Збірна команда «Львівської політехніки» у командному заліку також посіла друге місце, розділивши його зі збірною Вінницького національного технічного університету.

Зазначимо, що олімпіада відбувалась у формі індивідуального змагання. Учасники розв’язували теоретичні завдання з п’яти фундаментальних дисциплін, необхідних для підготовки фахівців радіотехніки.

Фото: ЛОДА

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *