ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник управління спецрозслідувань ГПУ заявив про тиск

|

Начальник управління спецрозслідувань Генпрокуратури України Сергій Горбатюк написав рапорт на в.о. генпрокурора Юрія Севрука щодо тиску на себе. Про це повідомляє Еспресо.TV.

Gorbatiuk

Горбатюк сказав, що вже написав відповідний рапорт.

«Я написав рапорт на Севрука 12 квітня з приводу того, що є такий тиск. І за цим рапортом призначене службове розслідування, яке нині триває. У цьому рапорті зазначено, що в тому числі провести службове розслідування, перевіривши діяльність нашого управління», – сказав він.

Він підтвердив, що на нього чинеться тиск.

«Є розслідування щодо наших слідчих, щодо мене, це розслідування зареєстроване з серпня минулого року. Тільки незрозуміло, що розслідували. Я з цього приводу звертався до керівництва ГПУ, певний час там були притихли, зараз знов, активізувалися. Була нарада, на якій я пропонував пояснити, що ви розслідуєте стосовно цих проваджень, в чому злочин? Тому що ви створюєте відчуття тиску і незахищеності у слідчих. Мені сказали, що це не ваша справа, якщо ви не будете надавати відповіді, будете звільнені. Хоча на запитання: «Чому робота погана, які недоліки, давайте їх усувати?» На ці запитання відповіді не отримав», – сказав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *