ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть міжнародну конференцію щодо децентралізації влади

|

У Львові 21-22 квітня проведуть Міжнародну конференцію «Децентралізація влади – сучасні виклики та можливості», в рамках якої відбудеться фахова дискусія щодо децентралізації влади в Україні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

конференція

Мета конференції – визначення сучасних політичних, соціально-економічних і управлінських викликів в умовах децентралізації влади в Україні та обговорення перших результатів процесу об’єднання територіальних громад, а також ознайомлення з можливостями налагодження партнерських стосунків між українськими та німецькими містами і громадами.

Основними темами для обговорення під час конференції будуть: міжмуніципальне партнерство; децентралізація влади; досвід і перспективи утворення та діяльності об’єднаних територіальних громад; особливості формування планів соціально-економічного розвитку об’єднаних територіальних громад; чинники формування сприятливого бізнес-клімату в об’єднаних територіальних громадах.

У конференції візьмуть участь представники урядових та неурядових організацій, а також органів місцевого самоврядування України та Німеччини. Зокрема, Ханс-Йоахім Фухтель, парламентський державний секретар Федерального міністерства економічного розвитку та співробітництва Федеративної Республіки Німеччини, депутат Бундестагу; керівники рефератів міжнародного співробітництва з міст-побратимів Львова – Фрайбургу і Лейпцігу Гюнтер Бургер та Габріель Гольдфус відповідно; Даніель Зайберлінг, керівник проекту Фонду Ганса Зайделя у Молдові, Румунії та Україні; Мартиненко Олександр Андрійович, Заступник Керівника Апарату Верховної Ради України; Федорчук Володимир Ярославович, Заступник Міністра Кабінету Міністрів України; Костянтин Ващенко, Голова Національного агентства України з питань державної служби; представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Конференція відбудеться 21-22 квітня за адресою: проспект Свободи 27, «Леополіс Хол» (торгова галерея «Опера Пасаж», 4 поверх).

Фото: cehrin.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *