ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на хабарі «погорів» начальник військкомату

|

Правоохоронці затримали начальника Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного військового комісаріату Львова за отримання хабара. Про це написав Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

habar

 

Майор отримав хабар у розмірі 600 доларів за сприяння в ухиленні від проходження військової служби та отримання військового квитка.

«Знову про хабарі. Тепер уже у Львові, згідно компетенції і завдяки довірі від людей», – написав Анатолій Матіос.

Водночас, за даними прес-служби Національної поліції Львівщини, начальник відділу райвійськомату за відстрочку від проходження строкової служби у Збройних силах України та видачу військового квитка із відміткою щодо непридатності до військової служби у мирний та військовий час вимагав від громадянина неправомірну вигоду.

Зустріч військовий призначив неподалік комісаріату.

18 квітня працівники майора затримали під час отримання хабара.

У автомобілі військового працівники поліції вилучили 600 доларів США, які він одержав за «допомогу» у непроходженні строкової служби. Гроші майор встиг покласти до спеціально обладнаної схованки під сидінням водія.

Начальника відділу районного військового комісаріату затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Майору-здирнику загрожує до 10-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

413

На даний час проводяться заходи по встановленню інших фактів вимагання та одержання затриманим хабарів.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *