ОСТАННІ НОВИНИ

Приміщення Російського культурного центру у Львові хочуть передати націоналістичним організаціям?

|

Всеукраїнська громадська організація «Сокіл» запропонувала передати у користування приміщення на вулиці Короленка,1а, яке орендує МГО  «Російське товариство ім. О. С. Пушкіна», організаціям національно-патріотичного спрямування. Про це сьогодні під час громадських слухань у Львівській облраді щодо приватизації комунальних об’єктів заявив голова організації Юрій Черкашин, передає з місця події кореспондент Львівського порталу.

33169469-e1458141019919 (1)

За словами Юрія Черкашина, приміщення із площею у 300 кв м цьому російському товариству передали ще за часів Радянського Союзу.

«Враховуючи те, що нині Україна перебуває у стані війни з Росією, хоча і не оголошеної, як учасник цієї війни, можу однозначно сказати з ким ми воюємо, – власне, з представниками таких же російських товариств, які існували в Донецьку та Луганську», – резюмував він.

Відтак Юрій Черкашин запропонував не виносити це приміщення на приватизацію, але і не залишати «Російському товариству ім. О. С. Пушкіна».

«Пропоную передати це приміщення в користування громадським організаціям національно-патріотичного та ветеранського спрямування», – наголосив він.

За його словами, у Львові багато громадських організацій, які не мають де провести збори для проведення якихось вишкільних патріотичних таборів чи лекцій.

Отож, Юрій Черкашин зауважив, що найближчим часом Львівській облраді адресують кілька звернень від громадських організацій щодо цієї ініціативи.

Додамо, що у орієнтовному переліку об’єктів комунального майна, яке пропонуватимуть для приватизації, є і приміщення на вулиці Короленка, 1а

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *