ОСТАННІ НОВИНИ

Пенсійний вік українцям поки що не підвищуватимуть

|

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко заявляє, що підстав для повернення до питання підвищення пенсійного віку для українців на сьогодні немає. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

бабці

«У меморандумі, підписаному з МВФ, немає жодних згадок про підняття пенсійного віку для українців. Переговорний процес, у якому я брав безпосередню участь, був непростий, але нам вдалося переконати місію МФВ не торкатися зараз цього питання», – зазначив Павло Розенко.

«Підстав говорити про те, що зараз знову буде підніматися питання пенсійного віку немає”, – наголосив Віце-прем’єр-міністр.

«Щодо пенсійної реформи загалом, то моя позиція однозначна – пенсійна реформа не повинна зводитися лише до питання підвищення пенсійного віку. Пенсійна реформа – це комплекс заходів, які мають навести порядок в солідарній системі, запустити накопичувальний рівень пенсійного забезпечення та розвиток недержавного пенсійного страхування», – підкреслив Павло Розенко, нагадавши, що усі необхідні для цього законопроекти розроблені і внесені до Верховної Ради України.

«Новий Уряд незабаром повернеться до цього питання», – запевнив Віце-прем’єр-міністр.

Фото: obozrevatel.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *