ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловіки забили жінку до смерті та продовжили пиячити

|

У Бродах 42-річна жінка померла від удару, який отримала за те, що «не прибрала у будинку та не зварила їсти». Про це Львівському порталу повідомили у відділ комунікацій ГУ НП у Львівській області.

alkohol

У Бродівське відділення поліції 15 квітня надійшло повідомлення про тіло жінки без ознак життя, виявлене у будинку в одному з сіл району. Про виявлене тіло правоохоронців повідомила фельдшер, котру викликали аби надати медичну допомогу потерпілій. Прийшовши за вказаною адресою, медик з’ясувала, що жінка вже тривалий час мертва. Як в подальшому встановили судмедексперти, смерть настала «внаслідок набряку головного мозку та крововиливів під оболонку головного мозку».

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили поліцейські, загибла – 42-річна мешканка міста Броди. Будинок належить 40-річному місцевому мешканцю, котрий нещодавно демобілізувався з лав Збройних сил України, 9 квітня повернувся додому та від того часу разом з приятелями «святкував». Разом з чоловіками участь у застіллях брала й загибла.

«Коли у чоловіків закінчувалась горілка, вони їздили на таксі у Броди та поповнювали «запаси» алкоголю та продуктів. Перед однією з таких поїздок, 13 квітня, власник будинку разом зі своїм 38-річним товаришем наказали жінці прибрати у будинку та зварити їсти. Побачивши по приїзді, що їх вказівки не виконані, товариш демобілізованого розлютився та наніс жінці удар ногою в голову, від чого вона впала на підлогу, а потім завдав ще кілька ударів ногою їй в обличчя», – розповіли правоохоронці.

Жінка залишилась лежати на підлозі, а чоловіки продовжили застілля. Лише під вечір наступного дня вони зауважили, що побита не подає ознак життя, проте й тоді не поспішили закликати на допомогу медиків, а зробили це лише вранці 15 квітня.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Товаришу демобілізованого власника будинку повідомлено про підозру в скоєнні цього злочину, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Йому загрожує позбавлення волі нас строк до десяти років.

Триває досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *