ОСТАННІ НОВИНИ

33 отруєним із «Чарівної долини» встановили попередній діагноз

|

Відвідувачам, яких шпиталізували із готельно-відпочинкового комплексу «Чарівна долина», встановили попередній діагноз – ентеровірусна інфекція. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

отруєні

За даними відомства, на сьогоднішній ранок в Львівській інфекційній клінічній лікарні госпіталізовано 33 особи в стані середньої важкості з попереднім діагнозом ентеровірусна інфекція.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

17 квітня в готельно-відпочинковому комплексі «Чарівна Долина» де відпочивали потерпілі, працювали спеціалісти Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області. Причини події – встановлюються.

Як відомо,16 квітня від чергового лікаря медицини катастроф надійшло повідомлення про те, що в селі Родатичі Городоцького району в готельно-відпочинковому комплексі «Чарівна долина» з ознаками отруєння продуктами харчування перебувають діти віком 16 – 17 років, які прибули на Форум «Неформальна освіта Української академії лідерства».

Раніше Львівський портал повідомляв, що серед 33 отруєних 22 дитини.

Як відомо, ентеровірусна інфекція – це інфекційне захворювання, що викликається кишковими вірусами, патології при якій можуть вражати головний мозок, шлунок, кишечник, серце, печінку та інші органи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *