ОСТАННІ НОВИНИ

Україна отримала від ОБСЄ каперське обладнання на 40 тисяч євро

|

Організація з безпеки і співробітництва в Європі передала першу частину сучасного оснащення піротехнічним підрозділам ДСНС України в рамках проекту «Допомога уряду України в очищенні території на Сході України від залишків війни». Про це повідомляє Українська правда.

сапер

Використання обладнання, яке буде передано в рамках цього проекту, дозволить нам перш за все забезпечити ефективну діяльність розграбованих терористами наших піротехнічних підрозділів, які дислокуються на території Луганської і Донецької областей.

Використання українськими піротехніками сучасного обладнання дозволить скоротити час виконання робіт з пошуку, виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів, більш точно визначати координати виявлення таких предметів під час складання карт небезпечних районів, суттєво підвищить безпеку піротехніків під час виконання завдань.

В рамках цього проекту ОБСЄ передала Україні першу частину сучасного оснащення: системи глобального позиціонування, комп’ютери, LCD монітори, засоби захисту (бронежилети, кевларові шоломи), засоби зв’язку (портативні радіостанції, автомобільні радіостанції), медичні аптечки. Загальна вартість переданого оснащення становить близько 40 тисяч євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *