ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи у зоні АТО продовжують використовувати заборонену зброю

|

Кремлівські найманці продовжують використовувати в зоні антитерористичної операції заборонену зброю та спроби дискредитувати Збройні Сили України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

«Протягом минулої доби бандитські угрупування 61 раз вели вогонь по позиціях наших військ уздовж всієї лінії розмежування. Найважче тримати оборону було в районах Авдіївки, Мар’їнки, Красногорівки та Тарамчука. Саме сюди незаконні збройні формування з мінометів калібрів 120мм та 82мм скерували більше ста мін. А в напрямку Сокольників та Березового ворог використовував БМП та протитанкові ракетні комплекси.

Під обстрілами противника зі зброї менших калібрів опинилися опорні пункти українських захисників поблизу Новотроїцького, Широкіного, шахти Бутівки, Станиці Луганської, Кримського, Гранітного, Луганського та Щастя.

З метою утримання займаних позицій українські військові 15 разів відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів.

Також вчора, під час роботи першого заступника керівника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександра Хуга на Донеччині, бойовики здійснили чергову провокацію Збройних Сил України. Застосувавши кулемети великого калібру, гранатомети та стрілецьку зброю поблизу Авдіїівки, ворог сподівався на вогонь у відповідь. Та його не було. Зрозумівши, що провокація приречена на невдачу бандити обстріляли підконтрольні їм території», – йдеться в повідомленні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *