ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщину відвідала місія МВФ

|

У п’ятницю, 15 квітня, Львівщину відвідала делегація технічної місії Міжнародного валютного фонду, яка зустрілася з керівництвом Львівської обласної державної адміністрації та обласної ради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

МВФ

Під час зустрічі сторони обговорили питання функціонування фінансової системи області, а також ознайомилися із ситуацією щодо реалізації державних та місцевих інвестиційних програм і проектів.

Окрім того, очільник області зупинився на питаннях залучення інвестицій, боротьби з корупцією, реалізації інфраструктурних проектів.

Представників МВФ цікавили в основному питання використання коштів Державного фонду регіонального розвитку та реалізації інвестиційних проектів, а саме їх ефективність та моніторинг використання фінансових ресурсів.

Керівник Технічної місії МВФ Брайян Олден повідомив, що делегація приїхала з метою провести оцінку управління державними інвестиціями в Україні.

«Ми вирішили на це питання подивитися через призму органів місцевого самоврядування. Зараз ви маєте досить обмежені фінансові ресурси, але в найближчому майбутньому вони можуть значно збільшитися. Як відомо ці кошти ви отримуєте з Державного фонду регіонального розвитку за рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток і реалізуються вони через низку проектів. Нас цікавить процес координації процесу контролю та моніторингу використання державних інвестицій», – сказав він.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *