ОСТАННІ НОВИНИ

Делегація Міноборони США приїхала на Львівщину

|

У п’ятнию, 15 квітня, відбулася зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки із заступником помічника Міністра оборони США з питань євразійського регіону доктором Майклом Карпентером. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

армія США

Під час зустрічі обговорили питання продовження співпраці України та США у сфері безпеки, зокрема,  про реформування української армії. Адже, як зазначив Олег Синютка, нині українська армія стала форпостом для усього цивілізованого світу. Вона зупинила російську армію. Тепер у нашій армії відбувається реформа. Важливо, щоб наша армія реформувалась за новими стандартами, за стандартами НАТО.

Майкл Карпентер відзначив позитивні зрушення в Україні. Однак, на його думку, зараз головне наше завдання – продовжувати реформи, подолати корупцію.  Заступник помічника Міністра оборони США з питань євразійського регіону доктор Майкл Карпентер розповів, що він приїхав сюди, аби на власні очі побачити, як проводиться навчальний процес на Яворівському полігоні. Побувавши там, Майкл Карпентер був позитивно вражений від побаченого, і цю інформацію обов’язково передасть на батьківщині. Також американський високопосадовець наголосив на тому, що США і надалі буде партнером України у сфері оборони та безпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *