ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи продовжують обстріли. Сили АТО змушені відповідати

|

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, що змушує українських солдат відкривати вогонь у відповідь. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

«Російсько-терористичні бандформування стали ще активнішими як вдень, так і вночі. Впродовж минулої доби вони 104 рази порушували режим тиші, що на 20 відсотків більше за попередню.

В напрямку населених пунктів Зайцеве, Опитне, шахта Бутівка, Ленінське, Станиця Луганська, Новотроїцьке та Авдіївка загарбники стріляли з мінометів різного калібру 21 раз. Зокрема, по захисниках промислової зони окрім цієї зброї ворог 30 разів використовував решту свого арсеналу. В напрямку Новотроїцького та Луганського бойовики застосували проти українських військ вогонь БМП, гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. А поблизу наших позицій в Богданівці відбувся вогневий наліт зі ствольної артилерії.

Також з напрямку Докучаєвська зафіксовано одночасні обстріли захисників Новотроїцького з мінометів калібру 120мм, бойових машин піхоти та стрілецької зброї. Тут бандити спробували перевірити пильність наших воїнів та пішли на штурм. Вогнем у відповідь ворог був зупинений та відступив.

Всього за вказаний період військовослужбовці Збройних Сил України змушені були 16 разів відкривати вогонь у відповідь», – йдеться в повідомленні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *