ОСТАННІ НОВИНИ

Російські ГРУшники можуть «сісти» на 15 років

|

Прокурор Максим Крим вимагає від суду призначити російським спецпризначенцям Олександру Александрову та Євгену Єрофєєву покарання у вигляді 15 років позбавлення волі кожному, а також конфіскацію майна і заборону впродовж 3 років обіймати посади на військовій службі. Про це повідомляє УНІАН.

gru

Прокурор оголосив вимоги покарання російських найманців.

«Остаточно призначити Євгену Єрофєєву покарання у вигляді 15 років позбавлення волі, конфіскацію майна з позбавленням права обіймати посади у військових формуваннях та правоохоронних органах терміном на 3 роки. Олександру Александрову — покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати посади у військових формуваннях та правоохоронних органах, де передбачено проходження військової служби, строком на 3 роки», – сказав Крим.

Також у ході виступу прокурорів на судових дебатах прокурор Ігор Німченко нагадав, що Російська Федерація відмовилася від своїх військових, оскільки не бажає визнавати, що вони зі зброєю в руках перебували на території України, будучи кадровими військовими збройних сил Росії.

«Росія відмовилась від своїх військових, і кожному солдату варто задуматись про те, що, потрапивши до українського правосуддя, він перетвориться на кримінального злочинця», – сказав Німченко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *