ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина вшанує Бориса Возницького

|

Завтра, 16 квітня, виповнюється 90 років від дня народження Героя України, багаторічного директора Львівської національної галереї мистецтв Бориса Возницького. На Львівщині до цієї дати приурочили низку урочистих заходів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

voznuckui

Усуботу, 16 квітня, о 9:00 відбудеться панахида у церкві Пресвятої Богородиці (вул. Грушевського, 2). Об 11:00 діячі культури, громадськість, рідні та близькі вшанують пам’ять Бориса Возницького на Личаківському кладовищі. Участь у заході візьме Академічна чоловіча хорова Капела «Дударик».

У неділю, 17 квітня, о 15:00 год у Дзеркальній залі Палацу Потоцьких відбудеться мистецький вечір з концертною програмою колективу Національної спілки кобзарів України «Червона калина».

У вівторок, 19 квітня, о 14:00  у Дзеркальній залі Палацу Потоцьких відбудеться прес-конференція, а о 14:30 – презентація газети «Галицька Брама», присвяченої 90-літтю з Дня народження Бориса Григоровича. О 15:00 відкриють виставку «Музей – моє життя».

З нагоди 90-річчя від дня нородження 2016 рік на Львівщині  оголошено роком Бориса Возницького.

Фото: ЛОДА

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *