ОСТАННІ НОВИНИ

Дитячі магістралі Львівської залізниці незабаром знову запрацюють

|

На початку травня три дитячих залізниці, які працюють на Львівській магістралі, відкриватимуть новий сезон руху поїздів. У перший рейс 8 травня юні залізничники запрошують гостей у Львів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Львівської залізниці».

dutzal

Відкриття руху поїздів на Львівській дитячій залізниці відбудеться 8 травня об 11:00 год. на станції Сонячна (зі сторони вулиці Стрийської).  Із Сонячної потяг «Вітерець» відправиться у перший рейс до станції Паркова (у бік вулиці Івана Франка).

Зараз 625 школярів, які  упродовж року навчались у гуртках Львівської дитячої залізниці, проходять вступний інструктаж та складають іспити, аби підтвердити здобуті знання. Також триває підготовка інфраструктури та рухомого складу.

Окрім того, у вагонах Львівської дитячої залізниці готують до роботи обладнання для озвучування зупинок та оголошення правил безпеки на залізниці. До нового сезону тут також запишуть аудіоекскурсію Стрийським парком та підготують групу юних залізничників-екскурсоводів, які розповідатимуть пасажирам цікаві факти з історії великої та малої магістралі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *